Sziasztok!
Véletlenül láttam meg a Fórumot és most szeretnék több előttem szóló bejegyzésre reagálni :)
Ahhoz ,h a gyúrós srácok nem tudnak mit kezdeni a felkínálkozó lehetőséggel , annyit fűznék hozzá,h nagyon sok olyan srác kezd el súlyzózni akinek alapból kevés önbizalma van:) nem elégedett a külsejével és változtatni szeretne rajta,. Azt gondolják sokan ,h ha majd "kigyúrják" magukat akkor elégedettek és magabiztosak lesznek és ebből adódóan a nőknél is több sikerük lesz :) De sajnos ez nem ilyen egyszerű és sokszor találkoztam olyan srácokkal akik miután egy izmos sportos kinézetre tettek szert , ugyanolyan mamlaszok voltak mint azelőtt ... az ilyen ffi-aknak a fejükben kell rendet tenni és elgondolkodni azon ,h hogyan lehet ,h jobbnál jobb csajokat halásznak el előlük teljesen átlagos külsejű pasik :) Nem veszik észre ,h nem csak a külsőről szól a " csajozás" :) mit szeretnek a nők ? magabiztos, határozott, jó duma, humoros , na és ha még a külső is stimmel . A szereknek ehhez semmi köze :)
Most arról ,h a szerek milyen hatással vannak a potenciára . Lehetnek negatív vagy pozitív hatással egyaránt :) vannak olyan anabolikus szteroidok ( a közvetlen tesztoszteron félék) amik használata alatt sokszorosára nő a libidó és a potencia , szinte folyamatosan folyamatosan sexelnének , olyan ez mint a tinédzserkor :D mikor a női bicikli is felizgatja az embert :) más szerek pedig kimondottan negatívan hatnak a libidóra és a potenciára is ( nandrolon, trenbolon pl ) ezek használatakor van hogy nem is kívánják és nem érdekli őket a sex ( no libido ) vagy ha sexelnének nem működik úgy ahogy szeretnék ( fél 6 van :) ) na most sok gyúrós mindenféle ismeret nélkül össze vissza szedi ezeket a cuccokat és igen kellemetlen meglepetések érik !! ha pedig véget ér akár azon szerek szedése amik fokozták a sexuális teljesítményt , akkor egyértelmű,h a szervezet saját lecsökkent hormontermelését újra be kell indítani , különben lassan áll helyre !! na ezt is elfelejtik sokan!
Priapuni ra reagálva meg azt mondom,h nagyon is van benne valami amit írtál :D Nem megy el csajozni , mert inkább gyúr , eszik, stb még a végén leadja a sexxel azt a kis izmot, amit nagy nehezen felszedett :D ez is lehet szinte függőség, de ez sem általános :)
kistüzolto-nak azt tudom mondani mint a legelején :) Igen vannak akik szerencsétlenkednek és inkább marad marok marcsa mint a sikertelen próbálkozások , de az edzés magában nemhogy csökkenti ,hanem növeli a teszto szintet :)
Ezeket a dolgokat tapasztalatból írtam. edzőként és táplálkozási tanácsadóként végeztem anno a Testnevelési Főiskolán valamint sok évig vezettem saját edzőtermet, találkoztam mindenféle "gyúróssal" és általánosítani nem lehet ebben sem :) Sziasztok!